Categorieën
Uncategorized

DV on Tour

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we afgelopen week onze splinternieuwe flyer hebben bezorgd! Deze flyer blikt terug op wat we hebben bereikt tijdens de afgelopen periode en werpt een blik op wat er nog in het verschiet ligt. We zijn trots op onze prestaties en kijken ernaar uit om nog meer voor onze gemeenschap te doen.

Maar we zijn nog niet klaar! We nodigen iedereen uit om met ons in gesprek te gaan tijdens onze kernbezoeken. Tijdens deze bijeenkomsten zullen we luisteren naar uw ideeën, zorgen en suggesties, en samenwerken aan oplossingen voor de uitdagingen waar onze gemeente voor staat.

U kunt ons op zaterdag 24 juni 2023 ontmoeten en met ons in gesprek gaan:

  • 11.00 tot 12.00 uur: Panoramacamping Colmont, Colmont 2, Ubachsberg;
  • 12.00 tot 13.00 uur: Eetcafé de Pintelier, Valkenburgerweg 33, Kunrade;
  • 13.00 tot 14.00 uur: C.C. De Borenburg, Furenthela 16, Voerendaal;
  • 14.00 tot 15.00 uur: ’t Wouves, Dorpsplein 14, Ransdaal.
  • 15.00 tot 16.00 uur: Café Keulen, Schoolstraat 3, Klimmen;

We hopen u op een van deze bijeenkomsten te mogen verwelkomen. Uw stem en betrokkenheid zijn van onschatbare waarde voor ons werk.

Mocht u niet in staat zijn om een van de kernbezoeken bij te wonen, dan moedigen we u aan om contact met ons op te nemen via de contactgegevens op onze website. Of kijk op zaterdag 8 juli 2023 van 11.00 tot uiterlijk 12.00 uur naar onze live stream op Facebook, waarin u ons via de chatfunctie vragen kunt stellen. We zijn altijd blij om met u in gesprek te gaan en uw mening te horen.

Dank u wel voor uw steun en betrokkenheid bij Democraten Voerendaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *