Weetje, deze week zijn er weer een aantal wetenswaardigheden die wij met onze burgers willen delen.
Weetje, we zijn keihard aan het werk om jullie zo spoedig mogelijk ons verkiezingsprogramma te kunnen presenteren. De verkiezingen komen immers snel dichterbij en Weetje, we zetten ons weer met een team van enthousiaste Democraten in voor een geweldig resultaat! Wij willen namelijk Doelgericht Verder!

Weetje, zoals jullie al konden lezen in een eerdere post op onze facebooksite zal Patrick Leunissen dit jaar onze lijstduwer zijn. Jullie weten ook al dat Ruud Braun onze lijsttrekker zal zijn. Weetje, daar zijn we natuurlijk erg blij mee!
Weetje, de kieslijst van Democraten Voerendaal zal weer bestaan uit vele actieve en betrokken burgers! Met deze top 6 gaan we op 21 maart weer voor de lokale stemmen!
Nr. 1. Ruud Braun
Nr. 2. Siem van Dinther
Nr. 3. Harry Coenen
Nr. 4. Mike Doutzenberg
Nr. 5. Cindy Giesen
Nr.6. Joep Heuts


Weetje, in de komende edities delen wij steeds één of enkele van onze speerpunten met jullie!
Weetje, Democraten Voerendaal gaat voor een zelfstandige Gemeente Voerendaal! Wij zijn als lokale partij niet met handen en voeten gebonden aan nationaal of provinciaal beleid, zoals bijv. de VVD!
Weetje, de voordelen van schaalvergroting zijn ons niet duidelijk en WIJ vinden dat de afstand naar onze inwoners, verenigingen en ondernemers zo klein mogelijk moet zijn en blijven!
Weetje, Democraten Voerendaal gaat ook in 2018 Doelgericht Verder, voor alle inwoners van onze mooie gemeente!

Stem 21 maart lokaal: Democraten Voerendaal; Doelgericht Verder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *