Weetje, deze week willen we het in het kort even hebben over het afscheid van wethouder Patrick Leunissen!

Weetje het was afgelopen vrijdag een afscheidsreceptie optima forma, waar heel veel mensen uit allerlei geledingen Patrick Leunissen kwamen bedanken voor datgene wat hij als wethouder voor onze gemeente heeft betekend!

Weetje de receptie zou volgens de uitnodiging om 18.30 uur beginnen, maar door een communicatiestoornis stond er in een weekblad een heel ander tijdstip. Gevolg de receptie begon om 17.00 uur en duurde tot 21.00 uur!

Weetje voorzitter Siem van Dinther van Democraten Voerendaal noemde Patrick, deskundig, energiek, ambitieus, soms eigenzinnig en nukkig, maar bovenal een hele harde werker, met een ongelofelijke dossierkennis en met een aparte humor!

Weetje dat Patrick Leunissen, om met de woorden van Burgemeester Wil Houben te spreken; “Veel mooie dingen heeft gerealiseerd in de 8 jaar dat hij bestuurder was en daar met trots op terug mag kijken”. Houben noemde Patrick een topper op financieel gebied en prees hem voor datgene wat hij in het sociaal domein heeft gerealiseerd!

Weetje Patrick wil iedereen bedanken voor de aanwezigheid bij zijn afscheid, de mooie woorden en vele attenties die hij mocht ontvangen en wenst alle inwoners van Voerendaal een voorspoedig en vooral gezond 2018!

Weetje, Democraten Voerendaal gaat ook in 2018 Doelgericht Verder, voor alle inwoners van onze mooie gemeente!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *