Er zijn schijnbaar mensen die denken dat ze zich alles kunnen veroorloven, althans als je bijgaand artikel in het Limburgs Dagblad van afgelopen donderdag mag geloven.

Democraten Voerendaal, zal hier in ieder geval niet aan mee werken en deze wijnboer van Wijngoed Ceres, houden aan de gemaakte afspraken en dat is gelukkig ook de mening van de overige raadsfracties en het college van B & W. “Je geeft iemand een vinger, maar die pakt een hele hand”, althans dat is de visie van Wijnboer Voncken. Gelukkig is de huidige politiek in Voerendaal in dit dossier eensgezind en gaat dat feest niet door! Als je zo arrogant bent dat je afspraken die je recent  met de gemeente maakt nu al aan je laars wilt lappen, dan is ‘t jammer dat die tijdelijke vergunning is afgegeven. Dit krijgt vast en zeker een vervolg!

 

1 Reactie op Wijnboer wekt woede!

 1. Miriam en Jos schreef:

  Wat fijn om te horen dat we in Fromberg niet alleen staan als het gaat om de heer Voncken. We hebben de afgelopen jaren het gevoel gekregen dat Fromberg plotsklaps een koning had gekregen.
  En die was niet democratisch gekozen!!!!
  Sinds dhr Voncken bezig is land in en rond Fromberg te verzamelen bepaalt hij voor een groot deel het uitzicht. Zo zet hij overal tractoren, karren, bouwmateriaal in het zicht van de bewoners en zelfs een half jaar lang een volle mestkar op zicht en ruikafstand van iemand zijn voordeur.
  Jaren geleden toen dhr Voncken begon met zijn ijzeren staven rondom Fromberg in de grond te slaan zijn wij al met een delegatie bewoners bij de toenmalige wethouder geweest [Mevr. Ellie Franssen-Muijtjens??] om onze zorgen uit te spreken over de ontwikkeling van de plannen van Mr Voncken. Hij liet toen al weten zijn huis hier op de mooiste plek te willen bouwen.
  We werden toen gerustgesteld dat dat niet zomaar kon. Inmiddels staat er een loods…..op een plek die vanuit de hele omgeving [zelfs vanaf de keutenberg] het gezicht van Fromberg bepaald. Jammer, heel jammer. Gelukkig hebben we op de laatst mogelijke dag nog bezwaar kunnen maken tegen de loods. Maandag 10 augustus zullen we met de gemeente hierover praten. Een vreemde zaak dat de gemeente zich moet verweren tegen een besluit dat ze eigenlijk zelf al niet hadden willen nemen. Maar goed. Ik hoop dat wij bewoners samen met de gemeente kunnen duidelijk maken aan Mr Voncken dat hij niet zonder meer zijn gang kan gaan.

  Miriam en Jos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *