Mijn naam is Wiel van Dinther, ik 57 jaar, geboren en getogen in Voerendaal en ik ben al mijn hele leven actief betrokken bij het wel en wee van onze gemeente en zeker van het verenigingsleven in Voerendaal.

8 Wiel van Dinther (2)Ik heb bijna 40 jaar gewerkt bij het APG in Heerlen. In mijn vrije tijd heb ik 15 jaar met veel plezier muziek gemaakt in de Drumband van Harmonie Sint David. Daarna 17 jaar diverse bestuurlijke taken vervuld bij Harmonie Sint David, waarvan 13 jaar in de functie van secretaris.

In 2011 ben ik de gemeentelijke politiek ingerold in de commissie Samenleving, voor Democraten Voerendaal en ik wil ook na de verkiezingen actief blijven meedoen in de Voerendaalse politiek, voor u en samen met u !

Veiligheid van onze bewoners, leefbaarheid in alle kernen, actief economisch- en ondernemersbeleid, een daadkrachtig jeugd- en ouderenbeleid en steun aan het verenigingsleven zijn mijn belangrijkste doelstellingen. Om deze doelstellingen te verwezenlijken heb ik mij namens Democraten Voerendaal verkiesbaar gesteld en zou ik graag lid willen worden van de nieuwe gemeenteraad van Voerendaal, onder het motto;   Doelgericht Verder!

Om dit te bereiken vraag ik uw steun op 19 maart a.s.

Stem Lijst 1, Nummer 8

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *