Ik ben 60 jaar en woon al mijn hele leven in Voerendaal, tegenwoordig in de kern Kunrade, aan de Heerlerweg.Ik ben vader van 2 kinderen, Kim en Dave en sinds enige tijd ook Opa van Bente. Ik heb een relatie met Ans.

Ik heb een groot gedeelte van mijn leven gewerkt in de sociale verzekeringswereld(GUO) en als accountmanager in de arbodienstverlening bij Interpolis Mens & Werk Bedrijfszorg en Achmea Vitalis.

2 - Siem van DintherOok ben ik meer dan 40 jaar actief in het Voerendaalse verenigingsleven. Bij Toneelvereniging Sint Laurentius ben ik > 30 jaar bestuurslid geweest, waarvan 12 jaar als voorzitter. Momenteel ben ik nog bestuurslid en President van CV De Naate.  In 1985 heb ik Jeugd Carnavalsvereniging De Naate opgericht, waarvan ik 22 jaar voorzitter ben geweest. Ik ben ook bestuurslid geweest van het Verenigingscollectief Voerendaal, een organisatie die jarenlang, richting de Gemeente Voerendaal, de belangen heeft behartigd van 14 Voerendaalse culturele verenigingen.

Ik ben lid van Democraten Voerendaal sinds 1994. Ik heb een aantal jaren in de luwte geopereerd en ben sinds 2010; Gemeenteraadslid en lid van de Commissie Samenleving. Ook ben ik sinds 2010 voorzitter van Democraten Voerendaal.

Het raadswerk is leuk werk, maar ook heel erg enerverend. Als je het goed wil doen gaat daar heel veel tijd inzitten en dat wordt wel eens onderschat. Het lezen van stukken, het bijwonen van fractievergaderingen, gemeenteraad- en commissievergaderingen. Ook de contacten met de burgers en het bijwonen van allerlei bijeenkomsten en evenementen, behoort tot de taak van een Gemeenteraadslid.  Maar dit heb ik er voor over, omdat ik me wil blijven inzetten voor;

·         De leefbaarheed in alle kernen;

·         (Verkeers)veiligheid voor de burgers;

·         Jeugd, jongeren- en ouderenbeleid;

·         Steun aan het verenigingsleven;

·         Een zorgzame samenleving;

·         De sociale cohesie in Voerendaal;

·         Economie en bedrijvigheid;

 

Stem daarom op 19 maart a.s. op Lijst 1 nummer 2

Doelgericht Vooruit, voor u en samen met u !

 

2 Reacties op Wie is Siem van Dinther, nummer 2 op Lijst 1 !

 1. Rob van Megen schreef:

  Beste Siem,
  De gemeente heeft onlangs MOOIE bomen geplant langs de oude midweg (Ransdaal-Voerendaal)net ter hoogte van de oude bunker, doordat de gemeentewerken momenteel gesloten zijn of op halve kracht werken? is er niemand die ze water geeft. De bomen staan nu ongeveer 4 weken en ik ben bang dat het al te laat is, ze zien er nu al afgestorven – verdroogd uit en er weer TIG duizenden aan gemeenschapsgeld weggegooid zijn. Ok de gemeentewerken zijn gesloten, maar waarom kan er niet iemand zijn hersens gebruiken en een boer bellen hem de lijst met nieuwe aanplant geven en zorgen dat hij met de waterwagen langs gaat. verdient deze boer er ook nog iets aan en is het geïnvesteerde gemeenschapsgeld niet verloren!
  Ik hoop dat je er nog iets aan kunt doen! Tevens heb ik vanochtend op het gemeentehuis melding hiervan gedaan.

  Met vriendelijke groet
  Rob van Megen

 2. Siem van Dinther schreef:

  Hallo Rob, is bekent en onder aandacht van de aannemer gebracht. Hij is verantwoordelijk voor nazorg. Zou inderdaad zonde zijn als ze dood zouden gaan. ik heb dit net besproken met wethouder Piërre Verbraak. Hij heeft dit nogmaals onder de aandacht gebracht! Gr. Siem van Dinther

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *