Ik ben 60 jaar en woon al mijn hele leven in Voerendaal, tegenwoordig in de kern Kunrade, aan de Heerlerweg.Ik ben vader van 2 kinderen, Kim en Dave en sinds enige tijd ook Opa van Bente. Ik heb een relatie met Ans.

Ik heb een groot gedeelte van mijn leven gewerkt in de sociale verzekeringswereld(GUO) en als accountmanager in de arbodienstverlening bij Interpolis Mens & Werk Bedrijfszorg en Achmea Vitalis.

2 - Siem van DintherOok ben ik meer dan 40 jaar actief in het Voerendaalse verenigingsleven. Bij Toneelvereniging Sint Laurentius ben ik > 30 jaar bestuurslid geweest, waarvan 12 jaar als voorzitter. Momenteel ben ik nog bestuurslid en President van CV De Naate.  In 1985 heb ik Jeugd Carnavalsvereniging De Naate opgericht, waarvan ik 22 jaar voorzitter ben geweest. Ik ben ook bestuurslid geweest van het Verenigingscollectief Voerendaal, een organisatie die jarenlang, richting de Gemeente Voerendaal, de belangen heeft behartigd van 14 Voerendaalse culturele verenigingen.

Ik ben lid van Democraten Voerendaal sinds 1994. Ik heb een aantal jaren in de luwte geopereerd en ben sinds 2010; Gemeenteraadslid en lid van de Commissie Samenleving. Ook ben ik sinds 2010 voorzitter van Democraten Voerendaal.

Het raadswerk is leuk werk, maar ook heel erg enerverend. Als je het goed wil doen gaat daar heel veel tijd inzitten en dat wordt wel eens onderschat. Het lezen van stukken, het bijwonen van fractievergaderingen, gemeenteraad- en commissievergaderingen. Ook de contacten met de burgers en het bijwonen van allerlei bijeenkomsten en evenementen, behoort tot de taak van een Gemeenteraadslid.  Maar dit heb ik er voor over, omdat ik me wil blijven inzetten voor;

·         De leefbaarheed in alle kernen;

·         (Verkeers)veiligheid voor de burgers;

·         Jeugd, jongeren- en ouderenbeleid;

·         Steun aan het verenigingsleven;

·         Een zorgzame samenleving;

·         De sociale cohesie in Voerendaal;

·         Economie en bedrijvigheid;

 

Stem daarom op 19 maart a.s. op Lijst 1 nummer 2

Doelgericht Vooruit, voor u en samen met u !

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *