In 1985 geboren in Brunssum, echter al van voor mijn eerste verjaardag inwoner van Winthagen. Een groene ‘hotspot’ als we de krant mogen geloven. Vanuit de woning van mijn ouders, heb ik voor mijn studie scheikunde en natuurkunde een uitstapje naar Tilburg gemaakt van 4 jaar om vervolgens terug te keren. Sinds een aantal jaren woon ik inmiddels als 4e generatie in de boerderij van mijn grootouders.

3 - Ruud BraunBinnen onze gemeente ben ik zeer actief in het verenigingsleven. Behalve RKSVB in Ubachsberg ben ik lid van de tennisvereniging in Voerendaal, sinds 2006 actief in de ledenraad van de Rabobank en ben ik lid en oud-prins (2012) van V.V. De Dürchströpere. Sinds 2007 heb ik bestuurlijk diverse functies bekleed.
Ook politiek ben ik na mijn opleiding aan het Steenkampinstituut sinds 2007 actief. Waar u me eerder tegenkwam op lijsten van het CDA (zowel provinciaal als ook in de gemeente Voerendaal) ben ik overgestapt naar Democraten Voerendaal.

De C van het CDA heb ik echter nooit losgelaten. Sinds 2013 ben ik actief in de beide parochies (Voerendaal en Kunrade) van pastoor Brouwers als lid van de ‘denktank’ zoals ook stond omschreven in het Onder Ons van februari. De maand maart is een themamaand in de kerk. Ik beveel u van harte aan de lezing van Wouter van Roomondt op maandag 24 maart a.s. om 19.00 uur in het Laurentiushome!

Maar eerst de blik gericht op 19 maart 2014. Deze datum beslissen de inwoners van de gemeente Voerendaal hoe de politieke koers van onze gemeente zal uitzien.
Gaan we verder op de ingeslagen weg van vooruitgang en het daadkrachtig oppakken van de zaken die er in onze gemeente spelen? Over 4 dagen, zullen we het weten.

Vier jaar geleden heb ik ontzettend veel steun gehad, echter haalde ik het op 13 stemmen na, net niet.
Deze keer sta ik op een verkiesbare mooie plek op de lijst: Lijst 1 nummer 3.

Ik hoop op jullie steun, immers, jullie stem op mij maakt mijn stem in de gemeenteraad krachtiger!
Zo kan ik me de komende jaren voor onze omgeving inzetten. Uiteraard ben ik dan jullie aanspreekpunt binnen de gemeenteraad!
Stem Ruud in de raad! Lijst 1 nummer 3.
Bedankt en ik wens jullie een ‘goede stemming’ toe!

Hartelijke groet vanuit Winthagen,

Ruud Braun

Kandidaat raadslid Democraten Voerendaal

1 Reactie op Wie is Ruud Braun, lijst 1 nummer 3

  1. Annie en Frans Braun schreef:

    Goed artikel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *