Ik ben 29 jaar en geboren en getogen in Voerendaal. Ik heb bijna mijn hele leven in Voerendaal gewoond, en voel me daardoor ook verbonden met onze gemeente.

5 - Mike DoutzenbergIn de korte periode dat ik buiten Voerendaal heb gewoond, heb ik de saamhorigheid gemist. Een praatje bij de slager, in de supermarkt of een gewoon goedendag op straat, zijn voor mij de kleine dingen die het doen. Dit was voor mijn vriendin en mij dan ook de reden om terug te komen naar Voerendaal, waar we wonen in de Wachtendonkstraat.  Het bijzondere is dat ik vanuit mijn woonkamer, uitkijk op mijn geboortehuis.

Ik heb horecamanagement gestudeerd en tijdens en na deze studie heb ik bij diverse horecazaken, in verschillende functies mogen werken. Zo heb ik ook een tijd in Den Haag gewoond en gewerkt in het Kurhaus in Scheveningen. Momenteel ben ik nog altijd werkzaam in de horeca. Wat ik graag doe in het dagelijks leven, is lekker koken, gezellig samen zijn met vrienden en familie, zoals vroeger bij oma thuis; iedereen is welkom en eet dan ook mee wat de pot schaft.

Ik ben lid van Democraten Voerendaal sinds 2006 en ik heb vanaf die tijd plaats genomen in diverse commissies,  zoals de commissie ABA en de commissie Samenleving.  Tegenwoordig ben ik lid van de commissie Leefomgeving en vanaf 2012 zit ik in de gemeenteraad.
Ik zie het raads-en commissiewerk als een drukke bijbaan, waar veel tijd in gaat zitten. Mijns inziens wordt dit wel eens onderschat; het inlezen van stukken, het bijwonen van fractievergaderingen en uiteindelijk de vergaderingen op het gemeentehuis. Daar gaat toch aardig wat “vrije tijd” in zitten. Maar dit heb ik er voor over, omdat ik het belangrijk vind dat de leefbaarheid op pijl blijft, zodat er genoeg voorzieningen zijn voor iedere burger van Voerendaal. Neem als  voorbeeld de opwaardering van diverse gemeenschapsaccomodaties met daarin een wijksteunpunt, of een speelveld voor de jeugd bij de Brede School Cortemich. Ook mogen zaken zoals winkelvoorzieningen en het openbaar vervoer niet uit het oog verloren worden en er staat ons nog een-en ander te wachten met betrekking tot de decentralisatie van de WMO, AWBZ en Jeugdzorg. Ook daar wil ik me sterk voor maken!

Daarom wil ik, voor u en samen met u, verder werken aan een leefbaar Voerendaal…..Doelgericht Verder!

Geef ons dan ook nu weer uw steun op 19 maart a.s.

Stem Lijst 1, nummer 5

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *