Harry Coenen

Harry Coenen

Ik ben geboren in Maastricht en heb een deel van mijn jeugd doorgebracht in Haarlem. Sinds midden jaren ’70 ben ik woonachtig in Zuid Limburg.

Ik heb in het ziekenhuis van Heerlen mijn opleiding tot A verpleegkundige gevolgd. Daarna heb ik de opleiding tot intensive care verpleegkundige gedaan en ben ik in 1984 bij de toenmalige GGD Oostelijk Zuid Limburg in dienst getreden als ambulanceverpleegkundige.
Vanaf 1994 tot 2014 heb ik diverse functies in het management van de Regionale Ambulance Voorziening bekleed, als hoofd van de toenmalige ambulancedienst in Heerlen en later als hoofd van de GHOR en de Meldkamer Ambulancezorg in Maastricht.
Ik heb in die periode de Hogere Management Opleiding aan de Zuyd Hogeschool afgerond.

Door mijn drukke dagelijkse werkzaamheden is er nooit veel van mijn politieke ambities terecht gekomen, hoewel de interesse er wel was. Nu ik in een “rustiger vaarwater” terecht ben gekomen, is de politiek een prima middel om mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Ik ben iemand die zich graag tussen mensen begeeft. Daarbij vind ik respect, vertrouwen en een gezonde dosis humor belangrijke factoren. Sinds 2012 ben ik lid van de Commissie Samenleving voor Democraten Voerendaal.

Ik ben getrouwd en heb 1 zoon van 26 jaar. Wij wonen met veel plezier aan de Heerlerweg te Kunrade. Ik heb in het verleden veel in de voetballerij gedaan, maar heb dat destijds vanwege de drukke werkzaamheden helaas op moeten geven. Mijn huidige hobby’s zijn tennis, motorrijden en koken.

Ik hoop op mijn eigen wijze een bijdrage te kunnen leveren aan de politiek in Voerendaal. Daarbij vind ik het belangrijk om op inhoud met elkaar van gedachten te wisselen. Op de persoon spelen vind ik daarbij ongepast. De inhoud is van belang en daar is de burger, waar het immers om draait, het meest mee gediend. Meningen zullen altijd blijven verschillen en dat is maar goed ook. Laten we er gezamenlijk voor zorgen dat het politieke debat wordt gevoerd in de raadzaal en niet in de media!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *