Suzanne Lipsch website

bron foto: voerendaal.nl

Mevrouw Suzanne Lipsch heeft vanaf 29 mei jl., op basis van vrijwilligheid, als wethouder van de Gemeente Voerendaal, haar ontslag aangeboden aan Burgemeester Wil Houben. Als reden geeft ze op dat er geen grondslag meer is voor een meerderheidscoalitie, waarin ze zich nog kan inzetten voor de Voerendaalse gemeenschap.

Ze geeft aan dat ze alvorens ze tot deze beslissing is gekomen, hier goed over heeft nagedacht, omdat ze vanuit inhoud en moraal redenerend, van mening is dat met deze stap het algemeen belang van Voerendaal niet gediend is. Zowel binnen de gemeentelijke organisatie als ook daarbuiten hebben velen haar versteld doen staan van de kracht en de positiviteit, die in een gemeenschap kan ontstaan. Dit maakt het extra zwaar, nu haar toekomst elders ligt. Desondanks ziet ze gezien de huidige politieke situatie, echter geen andere mogelijkheid.

Suzanne Lipsch geeft aan dat ze mag terugkijken op een mooie en vruchtbare periode, waarin ze veel lief en leed, ambitie en prestatie heeft mogen delen met alle burgers die Voerendaal een warm hart toedragen. Ze spreekt dan ook haar dank uit jegens iedereen waar ze in de afgelopen jaren mee heeft mogen samenwerken aan een beter Voerendaal.
Democraten Voerendaal bedankt Suzanne Lipsch voor de jarenlange prettige samenwerking in de coalitie, maar ook daar buiten. Wij betreuren het dat we op dit moment afscheid moeten nemen van een bevlogen, ambitieuze en deskundige collega politicus, maar ook in de dagelijkse omgang een persoonlijkheid. We wensen haar veel sterkte en succes voor de toekomst en wie weet komen we elkaar wel weer ergens in het politieke landschap, of daarbuiten tegen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *