Knud I verbindend bezig met zijn collega Glenn I van CV de Naate

Knud I verbindend bezig met zijn collega Glenn I van CV de Naate

Knud Meessen, is met zijn 23 jaar een van de jongere kandidaten, op plek 11 op de kieslijst van Democraten Voerendaal en dan is uiteraard de vraag; “Waarom Democraten Voerendaal ?”  Zijn antwoord is helder; “Omdat Democraten Voerendaal dichtbij de bevolking staat, doelgericht en verbindend. Een partij die vooruitstrevend en vastberaden is en burgerparticipatie hoog in het vaandel heeft staan. Ik heb in de afgelopen 4 jaar veel zien gebeuren binnen onze gemeente en er zijn door de coalitie veel zaken in positieve zin gerealiseerd, waar we trots op kunnen zijn. In 2010 mocht ik voor de eerste keer gaan stemmen en dat heb ik dan ook gedaan. De opkomst van de jongeren bij de gemeenteraadsverkiezingen is niet zoals het moet zijn en ik wil ervoor zorgen dat er meer jongeren gaan stemmen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart a.s. !”

Maatschappelijk heeft Knud de opleiding financiële economie gevolgd en werkt momenteel bij; “De Keuken van Limburg”, waar hij de planning en inkoop doet. In “De Keuken van Limburg” worden onder meer de maaltijden bereid voor klanten die voorheen werden bediend door Meander Maaltijdservice; zowel de bewoners van de instellingen als de bezorging aan huis.

In zijn vrije tijd zit Knud bepaald niet stil en hij staat midden in de gemeenschap. Zijn hobby’s zijn muziek maken (liefst als drummer) en muziek luisteren. Zijn conditie houdt hij in topvorm, door in het 3e team van RKVV Voerendaal te voetballen.

Voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen, zal hij zijn tijd goed moeten verdelen tussen2014 Knud I klein
Democraten Voerendaal en CV De Kaatboere in Kunrade, waar hij als (Gemeente)Prins Knud 1e over zijn carnavalsonderdanen mag regeren. Tijdens de 3 dolle dagen, zelfs over de hele gemeente, aangezien hij op 28 februari a.s. de gemeentesleutel in ontvangst mag nemen van Burgemeester Ed Sprokkel. Alvast een voorproefje voor de verkiezingen?;  “De kiezer mag het zelf bepalen op 19 maart a.s., als ze maar gaan stemmen”, aldus Knud!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *