Op woensdag 19 maart 2014 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen in Voerendaal. In 2010 was ons motto: Tijd voor verandering, nu! U als inwoner van de Gemeente Voerendaal was het massaal met ons eens. Democraten Voerendaal werd met 4 raadszetels, de grootste partij in de gemeenteraad. De verantwoordelijkheid die daarbij hoort, hebben wij genomen.

Untitled-2Speerpunten als leefbaarheid in de kernen, communicatie met de burgers, een sterk verenigingsleven, verkeersveiligheid en een zorgzame samenleving zijn stuk voor stuk items die ik belangrijk vind. Vooral de mogelijkheden voor onze jeugd om een keuze te kunnen maken in ons rijke verenigingsleven en daarbinnen hun mogelijkheden. verder te ontplooien, moet daarin een belangrijke insteek zijn. Met name het verenigingsleven, het vrijwilligerswerk en de mogelijkheid tot inzet van vrijwilligers, zijn belangrijke speerpunten.

Om de ingeslagen weg te kunnen vervolgen, is het belangrijk dat Democraten Voerendaal op 19 maart a.s. weer veel stemmen en dus minimaal weer 4 raadszetels haalt. Ik hoop dan ook dat ik (en met mij Democraten Voerendaal) op jullie steun kan rekenen, zodat we samen kunnen doorpakken.

Doelgericht Verder! Voor u, samen met u.

Met vriendelijke groeten,

Peter Kokkelkoren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *