Naam: Siem van Dinther

Woonplaats: Voerendaal

Burgerlijke Staat:
Ik ben 64 jaar en woon, sinds een aantal maanden weer in de kern Voerendaal, samen met mijn partner Ans. Ik zelf heb 2 kinderen Kim en Dave en Ans heeft 2 zonen Dennis en Stef en we hebben twee kleinkinderen, Bente en Ties, waarvan we ook oppas Oma en Opa zijn en dat is iedere keer weer geweldig om te doen.

Bezigheden dagelijks leven:
Mijn werkzame leven heb ik een aantal jaren geleden achter me gelaten.
Ik ben jarenlang werkzaam geweest als buitendienst medewerker in de sociale verzekeringssector(aantal bedrijfsverenigingen, voorlopers van het huidige UWV), na een aantal fusies en reorganisaties ben ik als accountmanager gewerkt bij bij Interpolis en Achmea, in de arbo-en re-integratiesector.

Hobby’s:
Ik ben meer als 45 jaar lid van CV De Naate, momenteel als bestuurslid/president en carnaval is nog steeds mijn lust en mijn leven. Ook ben inmiddels 47 jaar lid van Toneelvereniging Sint Laurentius, waar ik 33 jaar bestuurslid ben geweest, waarvan 12 jaar als voorzitter en waar ik nu nog iedere jaar weer met veel plezier op de planken sta!

Politieke interesse:
Sinds 1994 ben ik lid van Democraten Voerendaal en vanaf 2010 ben ik me daadwerkelijk actief gaan bezig houden met de lokale politiek! Het was in eerste instantie niet de bedoeling om actief de politiek in te stappen, maar uiteindelijk heb ik die stap toch gezet. Je kunt aan de kant blijven staan en commentaar leveren, maar uiteindelijk moet je ook een keer je nek uitsteken! Je kunt in de politiek niet altijd iedereen tevreden stellen en je moet ook wel eens nee verkopen. Nee, is echter ook een antwoord, als je het maar goed onderbouwt en goed communiceert. Ook ben ik van mening dat je geen verwachtingen moet scheppen die je niet waar kunt maken.

Waarom Democraten Voerendaal:
Democraten Voerendaal is al jarenlang een zeer stabiele en betrouwbare fractie, ‘noem het maar een vriendenclub’, met een groot aantal deskundige mensen, breed georiënteerd op allerlei vakgebieden binnen het politieke blikveld. Samen met voormalig wethouder Patrick Leunissen is er in afgelopen jaren heel veel werk verzet en op het gebied van het sociaal domein en financiën, heel veel bereikt! Ik heb er ook alle vertrouwen in dat we samen met onze nieuwe lijsttrekker en huidig fractievoorzitter Ruud Braun en de huidige fractieleden op de ingeslagen weg, Doelgericht Verder gaan! ! Ik doe het raadswerk nog steeds met veel plezier en het geeft me voldoening als de Voerendaalse burger tevreden is over datgene wat we in de afgelopen jaren, samen met u en voor u, hebben bereikt.

Mooiste stukje Voerendaal:
Voerendaal is een mooie plek om te wonen en er zijn eigenlijk teveel mooie plekken om op te noemen! Als ik samen met Ans door Voerendaal wandel of fiets, dan ontdekken we steeds weer mooie plekken, waarvan we niet eens wisten dat ze er waren!

Ik ben trots op:
Mijn partner Ans, die ondanks haar ziekte, positief in het leven staat, de kinderen, hun partners en de kleinkinderen, een rijkdom die je moet koesteren. Wat DV betreft, datgene wat we in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd, op een eerlijke, transparante en open wijze!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *