Naam: Harry Coenen

Woonplaats: Voerendaal

Burgerlijke Staat:
Ik ben 30 jaar getrouwd met Scarlet du Chatinier en we hebben 1 zoon, Nick. Onze tweede zoon Jeffrey is in 1993 kort na de geboorte overleden.

Bezigheden dagelijks leven:
In mijn dagelijks leven ben ik momenteel als zzp er werkzaam. Ik geef coaching en advies aan bedrijven en overheden op het gebied van acute zorg. Met name geef ik training aan spoedeisende hulp verpleegkundigen, meldkamer centralisten en doktersassistenten op doktersposten.
Mijn achtergrond ligt in de gezondheidszorg. Ik heb in Heerlen mijn opleiding tot A verpleegkundige gedaan en heb mij daarna gespecialiseerd als intensive care verpleegkundige. In 1984 ben ik overgestapt naar de GGD Zuid Limburg als ambulanceverpleegkundige. De laatste 20 jaar heb ik diverse managementfuncties vervuld binnen de Regionale Ambulance Voorziening en binnen de rampenbestrijdings organisatie in Zuid Limburg.

Hobby’s:
Ik tennis vrij actief en kook graag. Voorheen ben ik erg actief geweest als voetbaltrainer. De eerste 10 jaar op jeugdniveau, later in de derde, vierde en vijfde klasse KNVB.
Ik ben momenteel bestuurslid van RKVV Weltania.

Politieke interesse:
Ik ben eigenlijk altijd wel in de politiek geïnteresseerd geweest. Door mijn drukke werkzaamheden was ik echter nooit actief in de plaatselijke politiek. Toen ik in 2014 meer vrije tijd kreeg doordat ik met Functioneel Leeftijds Ontslag (FLO) ging, heb ik mij aangesloten bij Democraten Voerendaal. Eerst als commissielid, inmiddels als raadslid. Tevens ben ik voorzitter van de commissie leefomgeving.

Waarom Democraten Voerendaal:
Democraten Voerendaal spreekt mij aan vanwege het feit dat deze club in mijn ogen steeds de discussie voert op inhoud en niet op persoon. De nuchtere en reële kijk op diverse onderwerpen spreekt mij aan. Daarnaast staat de mening van de burger voorop. Doordat ik een aantal mensen binnen de partij al kende, was de instap vrij gemakkelijk. Ik vind het een eer om in de gemeenteraad mee te mogen beslissen over onderwerpen die voor iedereen van belang zijn. Ik hoop dan ook dat ik dat na 21 maart a.s. ook nog mag.

Mooiste stukje Voerendaal:
Voerendaal heeft in vele opzichten veel mooie plekjes. De Kunderberg is schitterend, maar ook het uitzicht vanaf onder meer de bergeseweg mag er zijn.

Ik ben trots op:
Mijn grootste trots is onze zoon! Hard werkend en altijd goed gemutst. Het hart op de goede plaats!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *