Naam: Mike Doutzenberg

Woonplaats: Voerendaal

Burgerlijke Staat:
Ik woon samen met Maike de Ponti en ik ben in september vader geworden van zoon Ben. Daarnaast ben ik op 3 februari j.l. op mijn knieën gegaan om mijn vriendin ten huwelijk te vragen. En ze heeft Ja gezegd, dus van samenwonend naar gehuwd!

Bezigheden dagelijks leven:
In mijn dagelijks leven ben in werkzaam bij de Makro in Nuth. Sinds 2015 ben ik Barista/verkoper (koffiespecialist)binnen dit bedrijf. Op het werk zet ik lekkere koffie, adviseer ik in koffiesoorten en koffiemachines. Sinds de geboorte van onze zoon Ben, ben ik thuis druk in de weer. Zoon Ben entertainen is een van de leukere momenten op de dag, maar andere huishoudelijke verplichtingen ga ik niet uit de weg.

Hobby’s:
Sinds kort actief op de sportschool, met name conditietraining op de loopband en de hometrainer. Gezellig uit eten en drinken, en uiteraard zelf met mijn partner koken om mooie smaakcompilaties te creëren. Een dagje relaxen in de Sauna/Spa vind ik heerlijk. Verder interesseer ik me in de studie/kunde en geschiedenis van onze aarde. Dit alles draagt weer bij aan diverse actieve vakanties waar ik me enorm op kan verheugen.

Politieke interesse:
Vanaf mijn jeugd ben ik in de politiek geïnteresseerd en volg ik ook de landelijke politiek. Als jongen van 18 dacht ik toen; Je kunt langs de zijlijn staan schreeuwen, of je gaat actief mee doen in de Voerendaalse politiek.

Waarom Democraten Voerendaal:
Sinds 2006 ben ik lid van Democraten Voerendaal. Ik ben destijds benaderd door fractielid en tegenwoordig oud wethouder Patrick Leunissen om op de lijst te komen staan. Door mijn politieke interesse heeft dit geresulteerd in een actieve houding binnen de Voerendaalse politiek. De eerste jaren heb ik mogen wennen in diverse commissies, zoals de commissie ABA, de commissie samenleving en de commissie leefomgeving. In het jaar 2011 heb ik mede namens oud gemeenteraadslid Hub Remmel en daarna oud gemeenteraadslid Joost Loop, mijn politieke ambitie mogen verwezenlijken doordat ik hen heb mogen vervangen als raadslid. Vanaf dat moment neem ik zitting in de gemeenteraad van Voerendaal. Dit vind ik een uitdagende, eervolle en mooie functie die ik ook na Maart 2018 doelgericht verder wil voortzetten.

Mooiste stukje Voerendaal:
Onze gemeente Voerendaal kent zo veel mooie plekjes. Het is niet voor niets de parel van Zuid-Limburg. Ik kan enorm genieten van de vele vergezichten. Telkens een ander zicht, dat vind ik fantastisch! Kijkend vanuit Ransdaal, Klimmen of Ubachsberg, het blijft altijd weer een bijzonder portret.

Ik ben trots op:
Mijn partner en toekomstige echtgenote Maike en onze zoon Ben. Dat is mijn grootste trots !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *