Naam: Charlyne Bartels

Woonplaats: Kunder

Burgerlijke Staat: Ongehuwd

Bezigheden dagelijks leven:
Vorig jaar februari heb ik de opleiding Facility Management, met als specialisatie Consumer Services Management afgerond. Tijdens mijn studie hebben jullie me vast wel eens zien rondrennen bij de Borenburg, waar ik ruim zeven jaar met veel plezier in de bediening heb gewerkt.

Sinds februari 2017 werk ik bij Rabobank Centraal Zuid-Limburg. Hier ben ik gestart als Adviseur Particulieren en heb ik inmiddels de sprong gemaakt naar Financieel Adviseur. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het adviseren van klanten over hypotheek- en vermogensvraagstukken.

Hobby’s:
Ondanks dat ik niet meer in de horeca werk, vind ik het heerlijk om nog eens achter de bar te staan of op een klein feestje mee te helpen in de bediening. Daarnaast vind ik het gezellig om een hapje en/of een drankje te nuttigen met vrienden en familie. Ten slotte knuffel, wandel of speel ik graag met mijn hond(je) Pukkie.

Politieke interesse:
Mijn politieke interesse was al jong gewekt. Op de middelbare school heb ik mogen deelnemen aan de Limburgse delegatie van het Model European Parliament, waar debatteren over belangrijke Europese thema’s centraal stond. Europa bleek echter iets te hoog gegrepen, waardoor ik uiteindelijk in de Voerendaalse politiek terecht ben gekomen. Ik heb ruim twee jaar deelgenomen aan het Maatschappelijk Platform Voerendaal (MPV), waar ik veel heb geleerd over de transformatie, het nieuwe gemeentelijk beleid en het sociaal domein. Sinds oktober 2016 ben ik namens Democraten Voerendaal, lid van de Commissie Samenleving.

Waarom Democraten Voerendaal:
In september 2016 werd ik benaderd door de voorzitter van Democraten Voerendaal of ik me wilde aansluiten bij deze partij. Na een kort overleg was het voor mij duidelijk, deze partij past bij mij. Er is voor iedere kern in de gemeente en iedere doelgroep van de bevolking passende aandacht, en juist dat spreekt mij aan. Daarnaast ben ik van mening dat wij als Democraten Voerendaal écht het verschil kunnen maken. We staan dicht bij de inwoners en mede door hun oplettend oog, kunnen wij samen Voerendaal nog een stukje mooier maken!

Mooiste stukje Voerendaal:
Het mooiste stukje Voerendaal is voor mij nog steeds de Bep van Kootenstraat in Klimmen, waar ik als kind ben opgegroeid. Hier heb ik altijd heerlijk buiten kunnen spelen, mogen wandelen met de hondjes uit de straat en de duiven van Wiel mogen voeren. Weetje dat, er een wedstrijd-duif vernoemd is naar mij.

Ik ben trots op:​
Stiekem ben ik toch wel trots op het feit dat ik een uitdagende baan, een leuke woning, een lief klein hondje en fijne mensen om me heen heb die voor me klaar staan. Wat Democraten Voerendaal betreft, ben ik trots op het feit hoe de fractie heeft gewerkt om mij, maar ook andere nieuwe leden een warm welkom te bezorgen. Vanaf moment één wist ik dat dit de juiste stap voor mij was. Daarnaast ben ik trots dat DV op het vlak van leefbaarheid veel voor de inwoners van onze gemeente heeft kunnen betekenen en in de toekomst gaat betekenen. ​

1 Reactie op Voorstel Vrijdag: Charlyne Bartels

  1. Wil Maassen schreef:

    U noemt de Bep van kootenstraat waar u bent opgegroeid het mooiste stukje van Voerendaal. Wellicht weet u mij iets te vertellen over de persoon Bep van Kooten. Ik ben op zoek naar gegevens over hem. Ik weet alleen dat hij in het verzet zat en dat hij gewoond heeft in de witte villa bij de ingang van Klimmen komend vanuit Voerendaal. Bij de gemeente zijn de gevraagde gegevens niet meer voorhanden sinds de brand in het gemeentehuis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *