Categorieën
Verkiezingen 2022

Ruud Braun is ook in 2022 onze lijsttrekker

Wij gaan ervoor om met steun van de kiezer, de grootste partij te zijn en te blijven. Het grote vertrouwen dat in 2018 aan ons is gegeven willen we blijven waarmaken.


“Samen met ons sterke DV-team zijn wij klaar voor de campagne en de komende jaren waarin we stevige uitdagingen te lijf zullen moeten gaan in Voerendaal

Tijdens de officiële aftrap van Democraten Voerendaal voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022, is Ruud Braun op 24 juli jl., net zoals in 2018, unaniem gekozen tot lijsttrekker van de grootste politieke partij van Voerendaal. Braun, die sinds 2006 actief is in de lokale politiek als commissielid, raadslid en fractievoorzitter, maakt sinds 2018 deel uit van het college van B&W van Voerendaal samen met partijgenoot Harry Coenen. “Het is een eer om namens Democraten Voerendaal deze voordracht te aanvaarden. Vol positieve energie zal ik mij blijven inzetten samen met team-DV en alle betrokken inwoners, ondernemers en verenigingen. Wij gaan ervoor om met steun van de kiezer, de grootste partij te zijn en te blijven. Het grote vertrouwen dat in 2018 aan ons is gegeven willen we blijven waarmaken” aldus Ruud Braun. 

Samen met betrokken inwoners werkt de partij op dit moment aan haar verkiezingsprogramma dat ze in de komende tijd zullen presenteren. Onder het motto ‘Denk mee met DV’ wordt op dit moment aan vele inwoners gevraagd om input te leveren. Iedereen die wil meedenken is van harte welkom dat te doen. Ons lokale programma is van, voor én door onze inwoners, daarom dat we via een open uitnodiging zo veel mogelijk mensen vragen om mee te denken. Hierop is inmiddels door tientallen inwoners positief gereageerd. Braun is tevreden dat het concept wordt omarmd. “Hiermee laten wijzien dat iedereen die dat wil, kan meedenken bij Democraten Voerendaal. Dit zorgt voor betrokkenheid en herkenning.” 

Voorzitter en fractievoorzitter Siem van Dinther is verheugd dat Ruud Braun doorgaat: “We moeten het samen doen.Voerendaal mooi houden en waar mogelijk nog leefbaarder, beter of mooier maken. Met Braun als lijsttrekker hebben we daar het volste vertrouwen in, mede gezien datgene wat hij in de afgelopen jaren als wethouder heeft neergezet. Financiële zekerheid, altijd bereikbaar en oog en oor voor iedereen. Samen met ons sterke DV-team zijn wij klaar voor de campagne en de komende jaren waarin we stevige uitdagingen te lijf zullen moeten gaan in Voerendaal”.

Het hele jaar door is Democraten Voerendaal in contact met inwoners via flyers, social media, de website of persoonlijk via de raads- en commissieleden, bijvoorbeeld tijdens onze kernbezoeken. Ook onze wethouders zijn bereikbaar via de spreekuren en hun wekelijkse ‘wethouders on tour’ in de Burgerijen. Meedenken of meedoen? Info@democratenvoerendaal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *