Nieuwe uitdaging

Patrick Leunissen, wethouder van de gemeente Voerendaal en sinds 2010 ook bij de verkiezingen onze lijsttrekker, gaat per 1 januari 2018 een nieuwe uitdaging aan in een financiële functie bij drie gemeenten in Midden-Limburg. Tot die tijd blijft Patrick wethouder
bij de gemeente Voerendaal.


Patrick neemt met pijn in zijn hart afscheid van deze functie. Hij heeft het altijd een voorrecht gevonden om wethouder te mogen zijn van deze mooie gemeente. Met een zeer kundige en gedreven ambtelijke organisatie heeft hij aan tal van projecten en uitdagingen mogen werken. Wethouder Patrick Leunissen; “De afgelopen jaren hebben we veel voor elkaar gekregen, denk aan de decentralisaties/transformatie van het Sociaal Domein, het opknappen van de gemeenschapshuizen Kunderhoes en ‘t Wouves, de ontwikkeling van de wijksteunpunten, de start van de Open Club Klimmen en het opzetten van Groen Talent Werkt. Daarnaast heeft de gemeente Voerendaal zijn financiële positie goed op orde. Hier ben ik trots op!”

Democraten Voerendaal betreurt het vertrek van Patrick Leunissen als wethouder, zeker gezien datgene wat hij in afgelopen bestuursperioden allemaal heeft bereikt, daar mag hij trots op zijn en wij zijn als Democraten Voerendaal trots op deze wethouder. Voorzitter Siem van Dinther; “Binnen onze fractie hebben wij veel van Patrick kunnen opsteken en veelvuldig gebruik kunnen maken van zijn expertise! Gelukkig gaat hij niet weg bij Democraten Voerendaal, zodat we ook in de toekomst van zijn deskundigheid gebruik kunnen blijven maken! Bij de komende verkiezingen doet hij mee als lijstduwer!

Ook Burgemeester Houben betreurt het vertrek van de wethouder: “Patrick Leunissen is een deskundige, gedreven wethouder. Hij heeft de afgelopen twee bestuursperioden heel veel voor elkaar gekregen. De financiën zijn op orde, het Sociaal Domein klinkt als een klokje en het openbaar groen van Voerendaal ligt er goed bij. Jammer dat hij ons verlaat. We zullen niet alleen zijn kennis en kunde missen, maar ook zijn humor!”

Vervanging
Democraten Voerendaal heeft besloten om de vacature die ontstaat door het vertrek van Patrick Leunissen niet op te vullen in de periode tot aan de verkiezingen in maart. Burgemeester Wil Houben zal de portefeuilles van de wethouder grotendeels op zich nemen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *