De maand november was de maand waarin Wethouder Patrick Leunissen een aantal majeure projecten mocht opleveren aan de inwoners van de Gemeente Voerendaal!
Op zaterdag 7 november jl. werd het volledig gerestylde Parkgebied ‘t Brook, onder grote publieke belangstelling, officieel in gebruik genomen.

Ook werd het kunstwerk: “De vlucht van Anna Maria uit Dammerscheid”, van de kunstenaar Leo Horbach onthuld.
Op zaterdag 21 november jl. gaf Leunissen op het gemeentehuis de aftrap voor Serious Request 2015. Hier konden verenigingen en andere initiatiefnemers kenbaar maken wat hun inbreng is aan de actie van 3 FM Het Glazen Huis, dat van 18 t/m 24 december a.s. in Heerlen de thuisbasis heeft.

Zondag 22 november jl. werd, wederom onder grote belangstelling en nu in Ransdaal, het geheel vernieuwde MFC ‘t Wouves heropend, door Sinterklaas en Patrick Leunissen. “Het heeft weliswaar iets langer geduurd dan verwacht, maar dan heb je wel iets”. Tevens wordt in ‘t Wouves het wijksteunpunt Ransdaal gevestigd.

Al met al mogen we wel spreken van de maand van wethouder Patrick Leunissen, die zich sterk heeft gemaakt voor al deze projecten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *