Op Dinsdag 11 maart a.s. wordt om 10.00 uur in Het Kunderhoes, door wethouder Patrick Leunissen, het Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade officieel in gebruik genomen.

Het wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade is een laagdrempelig inlooppunt in de buurt, waar vrijwilligers en beroepskrachten, samen activiteiten en diensten organiseren.

In het wijksteunpunt is de huiskamer iedere dinsdag en donderdag geopend van 10.00 tot 14.00 uur. Alle inwoners van Voerendaal en Kunrade hebben onlangs een brief ontvangen waarin nadere tekst en uitleg wordt gegeven over de inhoudelijk kant van dit wijksteunpunt en tevens heeft men een programmaoverzicht ontvangen.

Wethouder Patrick Leunissen is zeer verheugd, dat na Klimmen nu ook Voerendaal en Kunrade een wijksteunpunt hebben. Met het oog op de decentralisatie van een aantal overheidstaken zoals de WMO, AWBZ en Jeugdzorg,  is dit wijksteunpunt, een onmisbare schakel in de toekomstige samenwerking tussen de gemeente en de burger en tussen de burgers onderling. Doelgericht Verder, samen voor U en met U !Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *