Op 14 maart wordt het multifunctioneel speelveld bij bredeschool Cortemich geopend door wethouder Patrick Leunissen, een geweldige aanwinst voor Voerendaal(se) jeugd.

Patrick

De kinderen in Voerendaal, in het bijzonder de leerlingen van de Bredeschool Cortemich, hebben er lang op moeten wachten, maar hun geduld is niet voor niets geweest. Het programma duurt van 11.00-12.00 uur met daarin een kort officieel gedeelte, een openingshandeling en diverse leuke activiteiten voor de leerlingen van bredeschool Cortemich.

Het nieuwe speelveld tussen de bredeschool Cortemich en de tennisbanen van de tennisvereniging Voerendaal is een fantastische nieuwe speelvoorziening voor de kinderen in de gemeente. Het speelveld biedt mogelijkheden voor balspelen zoals tennis, hockey, tref-, hand-, basket- en voetbal. Hierdoor mag dit speelveld met recht een multifunctioneel speelveld genoemd worden.
Het speelveld is toegankelijk van ‘s morgens 7.30 uur tot ‘s avonds 18.30 uur, waardoor ook na schooltijd alle jongeren tot 15 jaar van het speelveld kunnen genieten.

Zonder de bijdrage van externe partners was de realisatie van dit speelveld niet mogelijk geweest: de Stichting Vrienden van Cortemich, de Stichting St. Clemens, de Voerendaalse bedrijven  RABO-bank en Vebego, de tennisvereniging Voerendaal, de Provincie Limburg en de gemeente Voerendaal.

bron: website gemeente Voerendaal

Gelabeld als:
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *