Onlangs werden er op de voormalige schoollocatie van de basisschool Kunrade aan het Onze Lieve Vrouwenplein, 20 nieuwe levensloopbestendige nieuwbouwwoningen opgeleverd.

Alvorens de sleutels van verschillende type woningen aan de nieuwe bewoners werden overgedragen, kregen belangstellenden de gelegenheid om de woningen te bekijken.

Ook een afvaardiging van Democraten Voerendaal maakte van die gelegenheid gebruik en het mag gezegd worden; ” Het is een verrijking van het woningaanbod binnen onze gemeente en de nieuwe bewoners, zowel huurders van de woningstichting Voerendaal, als bewoners die hun eigen woning hebben ingeruild voor deze huurwoning, toonden zich zeer tevreden over het bereikte resultaat “. De woningen gaven in de afgelopen tijd weliswaar regelmatig aanleiding tot discussies en dan met name over de buitenkant, maar dat is een kwestie van wennen! Het gaat uiteindelijk om het woongenot en het gegeven dat de bewoners hier een leven lang kunnen blijven wonen, ook als men hulpbehoevend word of afhankelijk wordt van voorzieningen. Deze woningen zijn hier helemaal op aangepast ! Wij wensen alle nieuwe bewoners veel woonplezier en Voerendaal is weer een woongemeenschap rijker !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *