Wij hebben onlangs tijdens een mooie herdenkingsdienst afscheid genomen van Frans Camps die op 17 febr001uari jl. op 80-jarige leeftijd plotseling is overleden. Frans Camps, een van de medeoprichters van Democraten Voerendaal, was een sympathiek persoon, wiens deur altijd open stond voor anderen, altijd een luisterend oor, vol zorg en aandacht voor de ander. Waar mogelijk probeerde hij mensen altijd te helpen en met raad en daad terzijde te staan. Hij was ondanks zijn eigen gezondheidsklachten en de zorgen om zijn echtgenote een Bourgondiër, die op zijn manier genoot van het leven, nooit klaagde en het leven nam zoals het kwam.

Frans Camps was actief in de Voerendaalse politiek,  eerst bij de lijst Lemmens en later, na het samengaan met de lijst Moonen, bij Democraten Voerendaal. Hij was ten voeten uit wat de Democraten Voerendaal zo sterk maakt: ‘Samen doen, luisteren naar anderen en beslissingen nemen in goed overleg, gebaseerd op argumenten en niet op emoties’. Jammergenoeg heeft hij de politiek vroegtijdig moeten verlaten i.v.m. gezondheidsklachten, maar hij was nog steeds geïnteresseerd in datgene wat er in ‘zie Voelender’ speelde!

Wij wensen zijn echtgenote, zoon Rex, schoondochter Carol en de kleinkinderen veel sterkte en dat Frans moge ruste in vrede!

Gelabeld als:
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *