Patrick Heijnen

Patrick Heijnen

Patrick Heijnen, fractievoorzitter en raadslid voor Democraten Voerendaal, zal na het zomerreces bij de eerstvolgende raadsvergadering op 1 oktober a.s., afscheid nemen van de  Voerendaalse politiek. Hij kan zijn werkzaamheden voor de Gemeente Vaals, als coördinator ruimte, niet langer combineren met zijn functie als raadslid en fractievoorzitter van Democraten Voerendaal. Hij is momenteel ook nog voorzitter van de Commissie Leefomgeving en lid van de werkgeverscommissie, ook hier gaat hij mee stoppen. Tevens wil hij meer tijd vrijmaken voor zijn gezin.

Patrick Heijnen was voor Democraten Voerendaal vanaf 2006 actief in de Voerendaalse politiek, eerst als Commissielid Leefomgeving en vanaf 2010 als raadslid en fractievoorzitter. Voorzitter Siem van Dinther;  “De fractie betreurt het vertrek van Patrick Heijnen, we zullen zijn deskundigheid, motivering en zijn debatten in de raad gaan missen, een aderlating voor Democraten Voerendaal en de Voerendaalse politiek! Aangezien Patrick iemand is die gaat voor de volle 100%  en hij dit naar de toekomst niet meer kan garanderen, respecteren en begrijpen we zijn beslissing”.  Patrick mag dan wel inzichtelijk uit de politieke arena verdwijnen, maar achter de schermen kan Democraten  Voerendaal altijd een beroep op hem doen en gebruik blijven maken van zijn expertise. Hij blijft wel lid van Democraten Voerendaal.

Harry Coenen

Harry Coenen

Raadslid Ruud Braun, formateur bij de afgelopen coalitiebesprekingen, zal Patrick opvolgen als fractievoorzitter en Harry Coenen, voormalig hoofd van de GHOR en de Meldkamer Ambulancezorg in Maastricht en sinds 3 jaar lid van Democraten Voerendaal en de Commissie Samenleving, zal aan de gemeenteraad worden voorgedragen om de raadszetel van Patrick Heijnen, per 1 oktober a.s. te gaan innemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *