Gemeentehuis VoerendaalDemocraten Voerendaal is momenteel als grootste politieke groepering in Voerendaal, in gesprek met alle fracties in de gemeenteraad, om te komen tot een nieuwe, het liefst zo breed mogelijk gedragen en stabiele coalitie. Wij sluiten op dit moment geen enkele fractie uit.

In tegenstelling tot een artikel in het blad Gezien, is er ook gesproken met de PvdA Voerendaal, evenals met alle andere fracties. Inmiddels hebben er een aantal constructieve gesprekken plaatsgevonden. Wat de uiteindelijk uitkomst zal zijn en welke coalitie er gevormd zal gaan worden voor de komende jaren, is op dit moment nog niet te zeggen.

Ondanks het feit dat we zo snel mogelijk een nieuw bestuur willen, gaat Democraten Voerendaal voor zorgvuldigheid! Aangezien er veel op ons afkomt de komende jaren en er structureel in de jaren 2016, 2017 en 2018, met name in het sociale domein(WMO, Jeugdzorg en arbeidsmarkt), ongeveer €. 800.000,- minder te besteden valt, gaan we niet over een nacht ijs. Ook koersen we op een college, zoals we dit in de afgelopen jaren in Voerendaal gehad hebben, waarin integriteit, deskundigheid, ambitie en zeker kwaliteit voorop staat!

Democraten Voerendaal staat voor transparantie en openheid en zal daarom de komende tijd regelmatig, via de website en Facebook, belangrijke informatie met u delen.

Gelabeld als:
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *