Patrick Heijnen

Patrick Heijnen

Patrick Heijnen, fractievoorzitter en raadslid voor Democraten Voerendaal, heeft tijdens de raadsvergadering van 1 oktober

jl. afscheid genomen van de Voerendaalse politiek.
Hij was vanaf  2006 actief in de Voerendaalse politieke arena. Hij heeft dit besluit genomen door zijn drukke werkzaamheden voor de Gemeente Vaals, als coördinator ruimte en het feit dat hij meer tijd wil vrijmaken voor zijn  toekomstige gezin.

Tijdens zijn afscheid gaven Democraten Voerendaal en ook de diverse andere raadsfracties aan, niet alleen de persoon Patrick Heijnen, maar ook zijn deskundigheid en zijn debatten in de raad te zullen gaan missen. Patrick Heijnen wordt in de gemeenteraad opgevolgd door Harry Coenen, sinds 2012 lid van Democraten Voerendaal.
Aangezien Patrick Heijnen niet alleen fractievoorzitter was, maar tevens voorzitter van de Commissie Leefomgeving en lid van de werkgeverscommissie, zijn er dus een aantal vacatures vrijgekomen. Na overleg binnen Democraten Voerendaal is besloten dat Ruud Braun de taak van fractievoorzitter op zich gaat nemen.
De overige functies zijn na overleg met de coalitie én oppositie als volgt ingevuld: Harry Coenen, nog maar net benoemd tot raadslid, is door de raad voorgedragen en benoemd tot voorzitter van de Commissie Leefomgeving. Democraten Voerendaal wenst Harry veel succes met de invulling van deze mooie taak!

Tot slot is er in de vergadering van het presidium van donderdag 8 oktober jl. besloten om Mike Doutzenberg te benoemen in de werkgeverscommissie. Ook Mike willen wij feliciteren met zijn benoeming en succes wensen met de invulling ervan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *