Naam: Giovanni Starmans

Woonplaats: Klimmen waar ik mijn eerste huis gekocht heb op plan Overheek in 1995, in 2001 ben ik verhuisd naar Termaar, waar ik nog steeds met veel plezier woon.

Burgerlijke Staat:
Heb een relatie en ben super gelukkig.

Bezigheden dagelijks leven:
Ben in 1995 begonnen bij De Vries Brandbeveiliging als onderhoudsmonteur en heb in 2006 de overstap gemaakt naar Saval Brandbeveiliging te Breda waar ik nu nog steeds werkzaam ben als adviserend onderhoudsmonteur regio Zuid Limburg. Het is een mooie uitdagende baan met veel afwisseling en leuke collega’s en klanten.

Hobby’s:
Ik dart bij DC Spierings in Ranzel al verschillende jaren met veel plezier. Voetballen in het verleden bij RKVV Troja wat is opgegaan in Klimmania TC, het huidige VV Hellas. Ben er in 2002 mee gestopt door een blessure. Sinds 2016 ben ik lid van buurtvereniging St. Jozef Termaar waar ik ook tevens bestuurslid ben en er met veel plezier leuke activiteiten organiseer.

Politieke interesse:
Hoop in de toekomst commissielid te worden voor Democraten Voerendaal, waardoor ik mijn steentje kan bijdragen aan een mooier en veiliger Voerendaal en alles wat erbij komt kijken. Ik heb er echt zin in en hoop dat 2018 het jaar wordt voor goede resultaten tijdens de verkiezingen en de jaren erna.

Waarom Democraten Voerendaal:
Zij hebben kernbezoeken gehouden in alle kernen van de Gemeente Voerendaal, ik ben namens de buurtvereniging aanwezig geweest bij een van deze bijeenkomsten. Wij hadden vragen, die zij opgepakt hebben, waarop wij snel een antwoord kregen. Dit gaf mij een goed gevoel waardoor we om de tafel zijn gaan zitten en een goed gesprek gehad hebben. Dit heeft er toe geleid dat ik lid ben geworden van Democraten Voerendaal.

Mooiste stukje Voerendaal:
Het uitzicht van ons Limburgse landschap gezien vanaf Termaar(Klimmen).

Ik ben trots op:
Mijn kinderen, mijn familie en alle mooi dingen die ik gedaan en bereikt heb in mijn leven.​

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *